Shamane

FWB, ruuna, In Memoriam

i. Stanford SWE 89, e. Amelia 1427, ei. Lester

Synt. 2000

Rautias
Hienoluonteinen ja varsin lupaava estehevosen alku Shamane aloitti kilpailu-uransa voittoisasti Virossa 4-vuotiaana. 5-vuotis kaudella Raimo Aaltonen ratsasti Shamanella voittoja ja sijoituksia nuorten hevosten luokista sekä 5-vuotis derbyn voiton.

Samana syksynä hevonen muutti Ruotsiin Satu Liukkosen tallille. Satu ratsasti Shamanella hienoja tuloksia nuorten hevosten luokissa ja ratsukko oli mukana myös Falsterbossa 6-vuotiaana. Samana syksynä Satu ja Shamane osallistuivat Kuopiossa Breeder’s Prizeen. Kolmen osakilpailun tulokset paranivat loppua kohti ja kokonaistulos oli upea 3. sija.


Falsterbo 2006


Shamane oli vuoden leasing-käytössä nuorella, taitavalla ruotsalaistytöllä ja tuloksena kilpailuista tuli voittoja ja sijoituksia Ruotsissa. 7-vuotis kauden lopulla Shamane palasi Sadun talliin ja ratsukko starttasi ensimmäiset 140-luokan kilpailut.

Alkuvuodesta 2008 Shamane oli klinikalla rutiinitoimenpiteessä, jossa hevonen nukutettiin. Leikkaus sujui hyvin mutta herääminen ei sujunut odotusten mukaisesti ja hevonen kuoli. Niin surullista, kaikki odotukset ja nuoren hevosen elämä päättyivät täysin odottamattomasti.

Stanford SWE 89AnartHartung
Annika
RavenaRavello
Freja
Amelia 1427LesterVagabond
Thisbe
AnemonAbbe
Mona Lisa


shamane6


Falsterbo 2006
Falsterbo 2006