Fabiénne 2912

FWB

i. Don Schufro, e. Fanny Time, ei. Fernet Branca

Synt. 2001

Rautias

Ihana Don Schufro tamma Fabiénne 2912 ihastutti näyttelytuomareita varsana. Se oli Kasvattajapäivillä 2-vuotiaana Paras 2 v. tamma ja 3-vuotiaana Paras 3 v. tamma, Paras 3 v. ja Best In Show III.
6-vuotiaana Breeder’s Prize -kilpailuissa Fabiénne sijoittui hienosti kouluhevosten kokonaiskilpailuissa neljänneksi. Hyvin alkanut kouluhevosen ura päättyi loukkaantumiseen ja Fabiénne muutti takaisin kotiin tekemään arvokasta jalostustamman työtä.

Fabienne 2912 kantakirjattiin vuonna 2015 ja se palkittiin KTK I -palkinnolla. Tamma edustaa hyvää ratsuhevostyyppiä ja sillä on hyvä tammaleima. Tammalla on sopusuhtainen runko. Jaloissa on hyvä luusto. Vuohiset ovat vennot. Käynti on tahdikasta, matkaavoittavaa ja irtonaista. Ravi on tahdikasta, jäntevää ja tasapainoista.
Kantakirjauksessa Fabiénnella oli mukana maitovarsa Black Diamond QSH, joka palkittiin myös I-palkinnolla arvosteluin: Hyvin kehittynyt varsa, jolla lihaksikas ja sopusuhtainen runko. Jaloissa hyvä luusto. Irtonainen käynti. Tasapainoinen ravi.


Fabienne kantakirjaus 2015


Fabiènnen jälkeläiset:

2017 Brilliant QSH
2015 Black Diamond QSH
2005 Furia

Don SchufroDonnerhallDonnerwetter
Ninette
FiestaPik Bube I
Fabia
Fanny Time 1114Fernet BrancaFurioso II
Wencke
AglaiaAbsatz
Wolgalore


fabienne