Royal Salute

FWB, ruuna

i. Royalist 101, e. Amelia 1427, ei. Lester

Synt. 2002

Punaruunikko

Om. Brita Uusitalo

Ensimmäinen oma kasvatti, jossa yhdistyvät molemmat kasvatyömme aloittaneet kantatammat: emä Amelia ja isän emä Fanny Time. Royal Salute voitti heti 1-vuotiaana Kasvattajapäivillä kaiken mahdollisen, Paras 1-vuotias ori, Paras 1-vuotias, Best In Show I.

Royal Salute pääsi esikouluun kenttäratsastajan tallissa ja sai hyvän alun kilpahevosen elämään. Se muutti esikoulusta Ruotsiin Satu Liukkosen talliin ja aloitti estehevosen elämän siellä saavuttaen hyviä tuloksia nuorten hevosten luokissa, myös Falsterbossa saavutettiin hieno tulos. Hyvien suoritusten siivittämänä päästiin Lanageniin Nuorten Hevosten MM-kilpailuihin, mutta loukkaantuminen pilasi osallistumisen täysin.


royal-salute


Royal Salute muutti takaisin Suomeen ja edessä oli lajin vaihto kouluratsastukseen. Petra Ulmosen kanssa tuli voittoja ja sijoituksia ensimmäisistä vaativista luokista. Lassi Lehmusto jatkoi hyvin aloitettua työtä, starttasi muutamia luokkia ja jatkoi hevosen kouluttamista aivan inter-tasolle asti. Valitettavasti loukkaantuminen esti hevosen tulevat kilpailut.
Hienoa oli löytää tämän jälkeen ystäväni tallista eläkekoti Royal Salutelle, jossa se tyytyväisenä nykyään toimii opetusmestarina.

Royalist 101Rothschild J 63Ramiro Z
Dorina
Fanny Time 1114Fernet Branca
Aglaia
Amelia 1427LesterVagabond
Thisbe
AnemonAbbe
Mona Lisa


royal-salute-riihimaki-2009